Τρ. Μάι 21st, 2024
συλλογος γονεων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες χαίρετε!!!

Η εορτή της γεννήσεως του Χριστού πλησιάζει ανοίγοντας το Άγιο Δωδεκαήμερο!!! Για μικρούς και μεγάλους οι μέρες αυτές σηματοδοτούν για τον καθένα κάτι ιδιαίτερο και η προσμονή τους είναι μεγάλη. Ο σύλλογός μας στο πλαίσιο αυτών των εορταστικών ημερών, πριν να κλείσουν τα σχολεία, έκανε διάφορες δράσεις με στόχο να δώσει χαρά, αλλά και να βάλει στο κλίμα των ημέρων τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Έχει ετοιμαστεί και ήδη διανέμεται, από την περασμένη Παρασκευή 15.12.2023, το ημερολόγιο του 2024 με φωτογραφίες των μαθητών/τριών ανά τμήμα, καθώς και φωτογραφίες από τις δράσεις και τα προγράμματα που συμμετείχαν τα παιδιά μας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Το ημερολόγιο αυτό είναι πλούσιο σε φωτογραφικό υλικό και θα αποτελέσει ένα πολύ ωραίο αναμνηστικό ενθύμιο για τα παιδιά μας ,μιας και μετά από χρόνια θα κοιτούν τις φωτογραφίες και θα αναπολούν τις όμορφες στιγμές της σχολικής τους ζωής στο 1ο Γυμνάσιο Νεάπολης. Ας αγκαλιάσουμε όλοι και όλες ιδιαιτέρως αυτή την προσπάθεια και ας το κάνουμε δώρο στα παιδιά μας. Πολλοί εργάστηκαν για την έκδοση αυτού του ημερολογίου, ιδιαιτέρως όμως θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας στην κα Χαραλαμπίδου Μυρσίνη, καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας, η οποία επιμελήθηκε το φωτογραφικό υλικό του ημερολογίου.

Παράλληλα την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2023 επισκεφθήκαμε το σχολείο αρκετοί γονείς, πολλοί από τους οποίους είναι φιλόμουσοι, και είπαμε παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας με τη συνοδεία οργάνων. Χαρά πλημμύρησε τις καρδιές  μαθητών/ τριών, καθηγητών/ τριών η μελωδία και πλατιά  χαμόγελα σχηματίστηκαν στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. Τι όμορφο βίωμα και εικόνα τα παιδιά να βλέπουν στο σχολείο τους γονείς τους να τους λένε τα κάλαντα!!!

Να ευχηθούμε σε όλους/όλες σας καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και με υγεία να υποδεχθούμε το νέο έτος. Οι επιθυμίες όλων σας, ευχές μας!! Καλό και Άγιο Δωδεκαήμερο!!!

 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Νεάπολης